search user menu
Datum javne prodaje: 27.09.2024
Datum kreiranja oglasa: 05.09.2024
Kontakt

Stambeno poslovna zgrada i Prijepolju

Kontaktirajte prodavca
Struktura

Stambeno-poslovni objekat


Grad

Prijepolje

Adresa

KO Prijepolje


...
Jemstvo

-

Tip nekretnine

Stambeno-poslovni objekat

Kvadratura

-

Sprat

-

Grejanje

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

OTP banka

Kontakt telefon

064/896-05-83

Broj prodaje

1

Dokumenti

-

Opis

OTP Banka Srbija a.d. Novi Sad, kao izvršni poverilac, oglašava prvu prodaju nepokretnosti putem elektronskog javnog nadmetanja koja je u vlasništvu izvršnog dužnika:

 

OPIS NEPOKRETNOSTI:  
-    Stambeno-poslovna zgrada poslovni objekat, broj objekta 1, površine u gabaritu 77m2, korisna i građevinska površina nije evidentirana, broj prizemnih etaža 1, broj nadzemnih etaža 1, broj potkrovnih etaža 1, naziv ulice Centar, objekat ima odobrenje za upotrebu, katastarska parcela broj 551, upisano u List nepokretnosti broj 1361 KO Prijepolje (na licu mesta shodno proceni ovlašćenog procenitelja je utvđena spratnost stambeno-poslovne zgrade koja se u listu nepokretnosti vodi kao zgrada 1, bruto površine 77m2 je Pr+1S+Pk sa više posebnih delova, korisna okvirna neto površina iznosi 125m2 (prvi sprat 65m2 i potkrovlje 60m2). Navedeni prostor u listu nepokretnosti nije upisan kao poseban deo, dok se u prizemlju objekta nalaze jedan stambeni prostor i jedan stambeni poslovni prostor koji su u listu nepokretnosti upisani kao posebni delovi koji su funkcionalno odvojive celine od prostora koji je predmet ovog izvršnog postupka i koje nisu predmet prodaje)

 

Procena nepokretnosti izvršena utvrđena je zaključkom dana 25.06.2024 godine u iznosu od 6.780.000,00 dinara.

 

Na prvom nadmetanju početna cena iznosi 70% od procenjene vrednosti, odnosno rsd 4.746.000,00.

 

Prodaja će se obaviti putem ELEKTRONSKOG javnog nadmetanja na dan 27.09.2024. godine preko portala elektronskog javnog nadmetanja koji je dostupan na internet stranici portala www.eaukcija.gov.rs, sa početkom od 9.00 časova. Elektronsko javno nadmetanje traje najduže šest časova, u periodu od 9.00 do 15.00 časova, a vreme za davanje ponuda traje najduže četiri časa, u periodu od 9.00 do 13.00 časova.

 

Na javnom nadmetanju kao ponudioci mogu da učestvuju samo lica registrovana na portalu elektronskog javnog nadmetanja www.eaukcija.gov.rs i koja polože jemstvo najkasnije dva dana pre održavanja javnog nadmetanja u iznosu od 15% procenjene vrednosti stvari koja je predmet prodaje, a što iznosi 1.017.000,00 dinara

 

Jemstvo se polaže u novcu, uplatom na račun Ministrastva pravde Republike Srbije koji je objavljen na internet stranci portala.

 

Nakon registracije na portalu elektronskog javnog nadmetanja korisnik kao lice koje koristi portal elektrnoskog nadmetanja elektronskim putem podnosi prijavu za učestvovanje na elektrnoskom javnom nadmetanju i dostavlja dokaz o uplati jemstva, kada mu se kao ponudiocu dodeljuje jedinstveni identifikacioni broj radi učestvovanja na elektronskom javnom nadmetanju.

 

Licitacioni korak iznosi 10 % od početne cene.  

 

Javni izvšitelj će zainteresovanim licima koja se prijave pismenim putem na mejl adresu izvrsiteljselakovic@gmail.com najkasnije do dana 16.09.2024.godine omogućiti razgledanje nepokretnosti dana 17.09.2024.godine u 13h.

 

Najpovoljniji ponuđač kome bude dodeljena nepokretnost, dužan je da uplati ponuđenu cenu, umanjenu za iznos položenog jemstva, u roku od 15 dana od dana donošenja zaključka o dodeljivanju nepokretnosti na račun javnog izvršitelja. Ukoliko najpovoljniji ponuđač ne isplati cenu u ovom roku, javni izvršitelj će pozvati sledećeg najpovoljnijeg ponuđača i tako redom.

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image
order_image