search user menu
Datum javne prodaje: Kontakt
Datum kreiranja oglasa: 29.05.2015
Kontakt

Porodična stambena i pomoćne zgrade u Kikindi

Kontaktirajte prodavca
Struktura

Stambeni objekat


Grad

Kikinda


...
Jemstvo

0,00

Tip nekretnine

Stambeni objekat

Kvadratura

-

Sprat

-

Grejanje

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

AIK banka AD Beograd

Kontakt telefon

Call centar banke 0800-10-10-15

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu Doboš

Broj prodaje

-

Dokumenti

-

Opis

Predmet prodaje: Porodična stambena zgrada i pomoćne zgrade.

Predmetna nepokretnost je locirana na katastarskim parcelama br. 3523/1 i 3524/1 KO Kikinda u neposrednoj blizini centra grada na oko desetak minuta hoda. Neposredno okruženje objekata karakterišu stamebene jedinice Pr i Pr+1 spratnosti pa je ovaj deo Kikinde predviđen za porodično stanovanje. U blizini se nalaze park, vrtić, osnovna škola, kao i nekoliko maloprodajnih prodavnica robe široke potrošnje. Budući je centralno pozicionirana, predmetna nepokretnost je veoma blizu glavne pešačke zone i samim tim je atraktivnija za stanovanje.

Porodična stambena zgrada na k.p. 3523/1 KO Kikinda spratnost Pr + 1 je neto površine 364 m2. Pomoćna zgrada prizemne spratnosti površine zemljišta pod objektom iznosi 196 m2.. Porodična stambena zgrada je uvučena u odnosu na trotoar ulice Žarka Zrenjanina, dok se pomoćna zgrada nalazi iza ovog objekta u unutrašnjosti placa.

U prizemlju objekta do ulice (porodična stambna zgrada) se nalazi poslovni – radni prostor u zadnjem delu objekta koji je toplom vezom spojen sa stambenim delom istog objekta. Stambeni deo objekta (orijentisan ka ulici) se u prizemlju sastoji iz hodnika, tri sobe i toaleta. Na spratu predmetnog objekta se nalazi 6 soba i toalet bez sanitarija.
Objekat pomoćne zgrade je spratnosti PR+Pk. U prizemlju se nalazi 2 veće i 4 manje prostorije i toalet. U potkrovlju se nalaze tri prostorije.

Cena nepokretnosti je predmet dogovora.

Prilikom prihvatanja ponude banka će prvenstveno ceniti VISINU PONUĐENE CENE.

 

Ponude dostavljati na e-mail: nekretnine@aikbanka.rs ili na adresu „AIK BANKA“ AD Beograd, Bul. Mihaila Pupina 115đ, 11070 Beograd, sa napomenom „Za Sektor nabavke, logistike i upravljanja imovinom“

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image
order_image