search user menu
Datum javne prodaje: Kontakt
Datum kreiranja oglasa: 14.06.2018
Kontakt

Poslovni objekat u Novom Sadu

Kontaktirajte prodavca
Struktura

Poslovni objekat


Grad

Novi Sad - grad


...
Jemstvo

0,00

Tip nekretnine

Poslovni objekat

Kvadratura

-

Sprat

-

Grejanje

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

AIK banka AD Beograd

Kontakt telefon

Call centar banke ‪0800-10-10-15‬‬‬‬

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu doboš

Broj prodaje

-

Dokumenti

-

Opis

Predmet prodaje : Objekat br. 4 na KP 65/5 upisani u LN 530 KO Novi Sad IV.

 

Predmetni objekat se nalazi u industrijskoj zoni poznatoj kao Rimski šančevi, sa leve strane Sentandrejskog puta idući iz pravca centra Novog Sada. U okruženju, nalaze se objekti slične namene, kao što je zgrada firme Volvo, upravna zgrada i distributivni centar firme Univerexport doo, Agroglobe, Shippons, hotel O Sole Mio i dr. Od autoputa, vazdušnom linijom, kompleks je udaljen 150m, a pristupa mu se preko Temerinske petlje a posle preko Sentandrejskog puta. Od centra Novog Sada, kompleks je udaljen oko 7km.

 

Predmetna nepokretnost ima dobru pristupačnost, vidljivost i saobraćajnu povezanost.

 

U LN 530 KO Novi Sad IV, upisana je KP 65/5 kao ostalo gradsko građevinsko zemljište u državnoj svojini, ukupne površine 10.715 m2. Na parceli, pravo korišćenja sa zajedničkim obimom udela, imaju firme : vlasnici posebnih delova zgrade iz V 2 lista, Topdom, Agrovojvodina, Shipons i AIK Banka AD beograd. Parcela je u državnoj svojini. Na parceli je upisano 5 objekata, ukupne površine pod objektima 2.355m2.

 

Predmetna nepokretnost u svojini Banke je objekat br. 4, površine pod objektom 792m2 ,spratnosti Po+Pr+3+Pk ukupne površine 3.533,31m2.

 

Objekat se nalazi na parceli sa leve strane Sentandrejskog puta u neposrednoj blizini autoputa Beograd Subotica. Saobraćajne i površine za parkiranje u okviru kompleksa su betonirane (parking za putničke automobile je pokriven behaton kockama a najveći deo slobodne površine je betoniran).

 

U podrumu se nalazila kuhinja, pomoćne i tehničke prostorije i sklonište. U prizemlju se nalazi prostran hol sa recepcijom i dve sale sa prezentacije. U objektu ukupno postoji 85 kancelarija (12 u prizemlju,18 na I spratu,21 na drugom spratu,20 na trećem i 14 u potkrovlju), 2 sale kongresne sale i restoran. Na spratovima postoji centralni hodnik iz koga se pristupa kancelarijama sa obe strane hodnika. Postoje dva stepeništa i lift. Na svakom spratu postoji čajna kuhinja i po dva toaleta, smeštena naspram stepeništa.

 

Kompleks poseduje svu potrebnu infrastrukturu: vodovod, fekalna i kišna kanalizacija, elektroenergetske instalacije, gromobranske instalacije, hidrantska mreža, telefon, internet i dr.

 

Cena nepokretnosti predmet je dogovora.

 

U prihvatu ponude Banka će prvenstveno ceniti VISINU PONUĐENE CENE.

 

Ponude dostavljati na mail : nekretnine@aikbanka.rs ili na adresu „AIK BANKA“ AD BEOGRAD, Bul. Mihajla Pupina 115đ, 11 070 Beograd, sa napomenom „za Sektor logistike,nabavke i upravljanja imovinom“.

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image
order_image