search user menu
Datum javne prodaje: 29.10.2024
Datum kreiranja oglasa: 30.09.2024
Pogodba
Marka vozila

Opel

Model

Zafira

Oznaka

Zafira

Godište

2006

Grad

Sremska Mitrovica


Gorivo

-

Kilometraža

-


...
Registrovan do

-

Tip vozila

Putničko vozilo

Snaga motora

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

Milan Žugić - izvršitelj

Kontakt telefon

065/277-71-55 i 022/615-480

Broj prodaje

-

Opis

ODREĐUJE SE PRODAJA pokretne stvari izvršnog dužnika, popisane na zapisniku javnog izvršitelja dr Vujadina Masnikose posl. br. I.IV ZAM 3/2023 od 27.01.2023. godine i to:

 

-putničko motorno vozilo Opel zafira, registarskih oznaka RU 074 ZA, broj šasije W0L0AHM7562217866, godina proizvodnje 2006., čija je procenjena vrednost na dan 08.05.2024. godine iznosila 400.000,00 dinara.

i to PUTEM NEPOSREDNE POGODBE PO IZBORU IZVRŠNOG POVERIOCA.

 

II - Cena pokretne stvari se SLOBODNO UGOVORA.

 

III - Zainteresovano lice će sa izvršnim poveriocem zaključiti pismeni sporazum, kojim će biti utvrđeni rok za zaključenje ugovora o prodaji i prodajna cena pokretne stvari.

 

IV- Ugovor o prodaji može da se zaključi u roku od 30 dana od dana donošenja ovog zaključka o prodaji neposrednom pogodbom po izboru izvršnog poverioca.

 

V- Ročište za zaključenje ugovora o prodaji neposrednom pogodbom po predlogu izvršnog poverioca se zakazuje za dan 29.10.2024. godine sa početkom u 13:00 časova u kancelariji javnog izvršitelja Milana Žugića, Trg Vojvođanskih brigada bb, Sremska Mitrovica.

 

VI – Kupac je dužan da neposredno pred zaključenje ugovora položi jemstvo u iznosu koji predstavlja 15% utvrđene tržišne vrednosti predmetne pokretne stvari, na račun javnog izvršitelja Milana Žugića br. 160-0000000496283-80 otvoren kod Inteza banke sa pozivom na broj predmeta I.IV-174/22, te da o tome dostavi dokaz javnom izvršitelju.

 

VII - Zaključak o dodeljivanju pokretne stvari donosi se odmah posle zaključenja ugovora o prodaji neposrednom pogodbom, a rok za plaćanje prodajne cene je 15 dana od dana donošenja zaključka o dodeljivanju pokretne stvari.

 

VIII - Kupac pokretnih stvari, ni na javnom nadmetanju, ni neposrednom pogodbom, ne može biti izvršni dužnik, kao ni javni izvršitelj, zamenik javnog izvršitelja, pomoćnik javnog izvršitelja ili drugo lice koje je zaposleno kod javnog izvršitelja, nezavisno od toga da li postupa u konkretnom izvršnom postupku, lice zaposleno u ministarstvu kao administrator portala elektronskog javnog nadmetanja niti lice koje je njihov krvni srodnik u pravoj liniji, a u pobočnoj liniji do četvrtog stepena srodstva, supružnik, vanbračni partner, tazbinski srodnik do drugog stepena, staratelj, štićenik, usvojitelj, usvojenik, hranitelj ili hranjenik kao ni svako drugo lice koje službeno učestvuje u konkretnom izvršnom postupku, a u skladu sa članom 169 Zakona o izvršenju i obezbeđenju.

 

IX –Zainteresovana lica mogu da predmetnu pokretnu stvar razgledaju svakog radnog dana, pri čemu je prethodno potrebno kontaktirati kancelariju postupajućeg javnog izvršitelja.

 

X - Zaključak o prodaji pokretne stvari neposrednom pogodbom objaviće se na elektronskoj oglasnoj tabli Komore javnih izvršitelja, a stranke mogu o svom trošku objaviti zaključak u sredstvima javnog obaveštavanja i obavestiti posrednike u prodaji. 

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image