search user menu
Datum javne prodaje: Kontakt
Datum kreiranja oglasa: 29.05.2015
Kontakt

Poslovni objekti u Nišu

Kontaktirajte prodavca
Struktura

Poslovni objekat


Grad

Niš-Crveni Krst


...
Jemstvo

0,00

Tip nekretnine

Poslovni objekat

Kvadratura

-

Sprat

-

Grejanje

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

AIK banka AD Beograd

Kontakt telefon

011/785-99-99

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu doboš

Broj prodaje

-

Dokumenti

-

Opis

Poslovni kompleks i parcela KP 8/1 upisani u LN 1173 KO Niš – Crveni Krst .

Predmetni kompleks se nalazi u Bulevaru 12. Februara koji predstavlja jednu od najznačajnijih saobraćajnica u Nišu, i glavni pristup centru Niša, kad se ide iz pravca autoputa Beograd Niš. Predmetni kompleks se nalazi u industrijsko – logističkoj zoni Niša. Autoput E 75 Beograd – Niš je udaljen na oko 1,5 km dok se centar Niša nalazi na razdaljini oko 3.5 km. Od niškog aerodroma Konstantin Veliki udaljen je na oko 1 km vazdušnom linijom. U neposrednom okruženju se nalazi NIS skladište naftnih derivata, kao i drugi objekti proizvodno skladišnog tipa. Sa druge strane Bulevara 12. Februara se nalazi naselje Ratko Jović, objekata mešovitog i individualnog stanovanja. Sam komplekas ima prilaz sa tri strane, ali se trenutno koristi samo ulaz iz 12. Februara.

Predmetni poslovni kompleks se sastoji od sledećih objekata: portirnice sa pomoćnim prostorom, upravne zgrade i više hala-magacina. Saobraćajne površine u okviru kompleksa su betonirane, kompleks je ograđen, a objekti imaju sopstveno spoljno osvetljenje.

Kompleks je opremljen svom potrebnom infrastrukturom: vodovod i kanalizacija sa priključkom na gradsku mrežu, kišna kanalizacija, elektroenergetske instalacije, grejanje preko kotlarnice, telefonska centrala i hidrantska mreža. Banka je za određene objekte u okviru predmetnog kompleksa pokrenula postupak legalizacije . Kompleks ima odličnu vidljivost, pristupačnost i saobraćajnu povezanost.

Cena nepokretnosti predmet je dogovora.

U prihvatu ponude Banka će prvenstveno ceniti VISINU PONUĐENE CENE.

 

Ponude dostavljati na mail : nekretnine@aikbanka.rs ili na adresu AIK BANKA AD NIŠ, Bul. Mihajla Pupina 115đ, 11 070 Beograd, sa napomenom „za Službu upravljanja preuzetom imovinom -dobos“.

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image
order_image